Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Ploiești a oferit flori de 1 martie

flori
primaria Ploiesti

Viceprimarul Cristian Ganea și-a petrecut ziua de 1 martie afară, în aer liber. În prima parte a zilei, împreună cu o delegație de la Primăria Ploiești, a depus o coroană de flori la Monumentul Vânătorilor. ”Prahovenilor din Batalionul 2 Vânători li se datorează victoria în atacul de la Grivița, prima mare bătălie din Războiul din Independență. Lor și celorlalți eroi români le datorăm azi existența noastră ca stat suzeran. Să le cinstim, așadar, memoria”.

Citește și: Călin Nistor, ANUNȚ BOMBĂ - Mai multe RECHIZITORII ale DNA au fost infirmate: 'Sunt mai multe încălcări ale normelor procedurale'

În a doua parte a zilei, viceprimarul a luat la pas orașul pentru a le oferi femeilor flori, marcând astfel ”un 1 Martie plin de soare, o zi frumoasă petrecută pe străzile Ploieștiului, încercând să aduc un zâmbet doamnelor și domnișoarelor!” , în propriile cuvinte. De ziua Mărțișorului, Cristian Ganea le-a urat femeilor, pe o rețea de socializare, ”o primăvară plină de bucurii, de sănătate și de iubire! Să ne fiți întotdeauna alături, să ne ajutați, să ne tolerați și să ne iertați greșelile! La mulți ani!”, a încheiat mucalit viceprimarul Ganea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.