Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 1 suportă integral costurile de înlocuire sau reparare a lifturilor din blocurile reabilitate termic

lift

Consiliul Local al sectorului 1 a aprobat, miercuri, un proiect care precede modernizarea lifturilor din blocurile reabilitate termic din sector. În urma deciziei consilierilor locali, Primăria Sectorului 1 va suporta integral costurile.

„Lifturile din blocurile reabilitate termic sau cele din blocurile care vor intra în programul de anvelopare, vor fi modernizate prin implementarea unui pachet de măsuri format din maxim trei soluții generale: Lucrări de înlocuire/reparare, după caz, a troliului cu motor, cablurilor de tracțiune, eșafodajului pentru motor și reductorului, după caz, tijelor, arcurilor, clemelor cablurilor de tracțiune, limitatoarelor de viteză, dar și cablului limitator de viteză și întinzător cablu”, transmit reprezentanții Primăriei Sectorului 1.

De asemenea, potrivit sursei citate, se vor executa și lucrări de înlocuire/reparare a panoului de comandă cu un panou cu microprocesor și variator de frecvență sau lucrări de înlocuire a ușilor exterioare cu uși automate/semiautomate atât pentru puțuri cu structură din beton armat cât și metalică, dar și a cabinei, noteaza mediafax.

„Aceste soluții vor fi aplicate în funcție de situația de la fiecare bloc în parte. Pot fi aplicate una sau mai multe soluții, lucru care va fi stabilit după întocmirea unui amplu studiu de fezabilitate. Asociațiile de proprietari vor intra în programul de modernizare a lifturilor pe principiul ”primul venit – primul servit”, în funcție de data încheierii contractului de mandat. Acestea au obligaţia să desemneze o persoană care să reprezinte asociaţia în relaţia cu administraţia locală. Dosarul fiecărei asociații de proprietari trebuie să conţină actele asociaţiei (Statutul), procesul verbal al Adunării Generale şi o cerere de înscriere (pe care o vor ridica de la Registratura Primăriei Sectorului 1)”, mai transmite Primăria Sectorului 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.