Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 1 trimite săgeți către PNL și PSD: o grădiniță a rămas fără curent electric

Agerpres
Clotilde Armand

Sectorul 1 fără buget votat în Consiliul Local, prima grădiniţă rămâne fără curent electric. "PNL-PSD, votaţi sau plecaţi acasă!"

În Sectorul 1 se resimt primele efecte nefaste ale nevotării bugetului pe anul 2023 de către Consiliul Local. Începând de luni, 27 martie 2023, ora 10:00, firma de electricitate a oprit alimentarea cu curent electric a grădiniţei Colegiului Naţional de Muzică "George Enescu" de pe strada Frumoasă nr. 24.

"Apar primele efecte grave ale iresponsabilităţii consilierilor PNL-PSD care refuză de două luni să voteze proiectul de buget pentru anul 2023. Firma de electricitate a oprit ieri, la ora 10.00, alimentarea la grădiniţa Colegiului Naţional de Muzică "George Enescu" de pe strada Frumoasă nr. 24. Probabil în perioada imediat următoare vom avea şi alte întreruperi de utilităţi la unităţile de învăţământ sau la spitalele pe care le finanţăm în Sectorul 1. Asta fac Ciucă şi Ciolacu în cel mai important sector al Capitalei. Şantajează cetăţenii fiindcă nu mai pot fura pentru partidele lor", a precizat primarul Clotilde Armand într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Edilul Sectorului 1 a convocat din nou pentru marţi, 28 martie 2023, începând cu ora 10:00, o şedinţă ordinară a Consiliului Local Sector 1 în care, printre proiectele aflate pe ordinea de zi se află şi proiectului bugetului pentru anul 2023. Primarul Clotilde Armand face un apel la responsabilitate din partea consilierilor şi la oprirea sabotajului pe care îl practică la adresa comunităţii locale:

"Stimaţi consilieri, opriţi sabotajul pe care îl practicaţi la adresa comunităţii locale. Ce aţi făcut în acest an este deja prea mult, problemele copiilor, ale persoanelor asistate şi ale bătrânilor nu trebuie aduse în războiul politic. Este imoral şi inuman! Este timpul ca în şedinţa de astăzi, mai mult ca oricând, să daţi dovadă de responsabilitate şi de respect faţă de votul oamenilor. Refuzaţi de 2 luni să votaţi bugetul Sectorului 1 fără să aveţi nici un argument, niciun amendament nici o prounere. Oamenii nu v-au votat să faceţi circ şi conferinţe de presă la şedinţele Consiliului Local, ci să vă aduceţi aportul la reconstruirea şi dezvoltarea Sectorului 1. Aveţi plângeri penale nominale pentru mizeria pe care o faceţi comunităţii. De furat nu mai puteţi fura. Ajunge. Nu vă merge nici cu şantajul, nici cu televiziunile cumpărate de voi. Votaţi bugetul sau plecaţi acasă!", a mai afirmat primarul, Clotilde Armand.

Serviciul Imagine şi Cultură

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.