Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 4 a distribuit tablete pentru toți elevii

Europa FM
copii tablete

Având în vedere evoluția numărului de infectări cu virusul SARS COV-2 din ultima săptămână, Primăria Sectorului 4 a distribuit către școlile pe care le are în administrare, pe baza necesarului întocmit de către fiecare unitate de învățământ, tabletele necesare pentru ca toți elevii să poată avea acces la predarea online.

În aceste condiții, dispozițiile Comitetului pentru Situații de Urgență al Municipiului București de astăzi, 19 octombrie 2020, ce prevăd funcționarea școlilor în scenariul roșu pot fi implementate de îndată, asffel încât niciun copil al Sectorului 4 nu va fi în situația de a nu putea participa la procesul de învățare.

Citește și: Sălile de sport, un adevărat pericol! Medic infecționist de la Spitalul Carol Davila: 'Astfel de activități ar trebui limitate'

În total, Primăria Sectorului 4 a pus deja la dispoziția unităților școlare 2.389 de tablete, urmând ca, în caz de nevoie, acest număr să fie suplimentat cu cel puțin încă 2.000 de astfel de dispozitive cu conexiune la internet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.