DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Primăria Sectorului 4 DEZMINTE informaţiile privind colaborarea cu Facultatea de Medicină Dentară de la UMF Carol Davila

Daniel Băluţă

În urma apariției în mass-media a unor informații false cu privire la viitoarea colaborare dintre Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Carol Davila și Sectorul 4 al Municipiului București, Primăria Sectorului 4 face următoarele precizări.

Imobilele în care își vor desfășura activitatea medicii, asistenții și cadrele didactice ale prestigioasei instituții de învățământ nu se află în parc, așa cum în mod vădit mincinos și manipulator susține domnul Cătălin Deaconescu, reprezentat al Partidului Național Liberal în Consiliul General al Municipiului București, pentru portalul de știri www.ziare.com.

Sediul Facultății de Stomatologie din cadrul UMF Carol Davila urmează să fie amenajat pe terenul din Șoseaua Olteniței nr. 9A, teren care până în urmă cu câteva luni a fost ocupat de clădiri administrative și tehnice (garaje, sere de flori, ateliere, etc) ale SC. ADP4 S.A., societate aflată în subordinea Consiliului Local al Sectorului 4. Cât privește a doua locație la care se face referire și care într-adevăr se află în Parcul Orășelul Copiilor, reprezintă în fapt o clădire deja existentă, asupra căreia vor avea loc intervenții de recompartimentare interioară și modificări ale fațadei. Lucrările nu vor afecta în niciun fel spațiul verde din jurul acestei clădiri, ori în aceste condiții este clar că NU se poate vorbi despre o „distrugere” a parcului.

Ceea ce este însă extrem de important pentru locuitorii Bucureștiului, dar mai ales pentru locuitorii Sectorului 4, este faptul că odată cu relocarea Facultății De Medicină Dentară într-o zonă ușor accesibilă a Sectorului 4 (se află la mai puțin de două minute de mers pe jos de stațiile de metrou Constantin Brâncoveanu și Eroii Revoluției), cetățenii Capitalei vor putea avea acces mult mai ușor și mai rapid la servicii stomatologice gratuite. Acestea vor fi oferite de medicii și asistenții instituției medicale de prestigiu menționată mai sus.

„În mod evident, aceste aspecte (ale relocării și modernizării sediului Facultății de Stomatologie din cadrul UMF Carol Davila) nu reprezintă interes pentru domnul consilier general Deaconescu, întrucât nu pot fi aducătoare de capital politic și de imagine pentru dumnealui și pentru partidul politic pe care îl reprezintă - Partidul Național Liberal! Astăzi însă, la ședința Consiliului General al Municipiului București, are posibilitatea să lucreze, așa cum a jurat la învestirea în funcție, în folosul cetățenilor, nu în folosul partidului și să voteze proiectul de hotărâre privind colaborarea onorantă dintre Sectorul 4 și Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF „Carol Davila”, declară Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

CITESTE SI

EXQUIS.RO

REVISTABLOGURILOR.RO

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.