Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 4 oferă sprijin autorităților în rezolvarea situației apărute pe un șantier, unde 32 de muncitori au fost confirmați pozitiv la COVID-19

Inquam Photos / Octav Ganea
indieni

Urmare a confirmării unui număr de 32 cazuri de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV2 ( COVID-19), în rândul celor 108 muncitori care lucrau la un șantier din Sectorul 4, Primăria Sectorului 4 împreună cu Primăria Capitalei, oferă sprijin autorităților pentru izolarea acestui focar de COVID-19.

În acest sens, la solicitarea Direcției de Sănătate Publică, autoritatea locală pune la dispoziția oamenilor care lucrau pe respectivul șantier, 28 de locuri în Centrul de Primire în Regim de Urgență, situat în Str. Tg. Frumos, Sector 4, unde aceștia vor putea locui în următoarea perioadă, beneficiind de toate condițiile igienico-sanitare necesare, pe timpul carantinei instituționalizate.

Ceilalți muncitori vor fi cazați în spații similare, puse la dispoziție de Primăria Capitalei, urmând să respecte regulile ce se impun, în funcție de evoluția viitoare a stării lor de sănătate.

În momentul de față, 32 de muncitori dintr-un total de 108, au fost confirmati pozitiv cu noul tip de coronavirus. Aceștia sunt internați și primesc deja îngrijire medicală în spitalele, care tratează cazurile de îmbolnăvire cu COVID-19 din Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.