Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria lui Ciprian Ciucu, lovită de COVID: Mai mulți angajați s-au INFECTAT

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ciprian Ciucu

Primarul Setorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat, joi, că mai mulţi angajaţi ai instituţiei au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Aceştia prezentau simptome ale bolii. În instituţie a fost dispusă o anchetă epidemiologică şi au fost luate mai multe măsuri, una dintre ele fiind reducere a prezentei fizice la locul de muncă pentru mai mulţi angajaţi, anunță news.ro.

”Primăria Sectorului 6 informează asupra faptului că ieri, 10.03.2021, în urma testării rapide cu test rapid Covid-19 antigen, mai mulţi angajaţi din cadrul instituţiei au fost depistaţi pozitiv. Aceştia acuzau simptome specifice infectării cu virusul Sars Cov 2”, a anunţau, joi, primarul Sectoruui 6, Ciprian Ciucu.

Acesta a precizat că a fost convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi au fost dispuse măsurile necesare de prevenţie pentru răspândirea virusului.

Citește și: Noi MĂRTURII despre crimele de la spitalul din Sibiu: Angajații ATI mizau pe internații fără aparținători

”Printre acestea, vor fi si masuri de reducere a prezentei fizice la locul de muncă pentru mai mulţi angajaţi. Informăm cetăţenii că, în perioada următoare, pot fi întâmpinate dificultăţi în contactarea instituţiei, precum şi întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluţii/acte.

Ne cerem scuze, pe această cale, şi dorim să vă asigurăm că sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situaţie să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal.

Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa prim6@primarie6.ro”, a mai anunţat primarul.

Acesta face apel la respectarea măsurlor de protecţie.

”Vă mulţumim pentru înţelegere şi facem un apel către toată lumea să respecte măsurile în vigoare pentru prevenirea şi combaterea virusului ASRS CoV-2”, a mai scris Ciucu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.