Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului anunță: Preluarea Rapidului, blocată de consilierii locali

rapid

În urma ședinței ordinare a Consiliului Local Sector 1, care a avut loc astăzi, Biroul de Presă al Primăriei este împuternicit să facă următoarele precizări:

Prin votul majorității formate din consilierii locali ai Partidului Național Liberal și ai Uniunii Salvați România, mai multe hotărâri utile locuitorilor Sectorului 1 au fost respinse. În continuare enumerăm câteva dintre inițiativele care nu au avut acceptul consilierilor PNL și USR:

Citește și: BOX: Jo Jo Dan îl înfruntă pe Jamal James la Long Island, pe 15 iulie

Potrivit unui comunicat remis Știripesurse.ro, nu au fost acceptate alocările bugetare pentru finanțarea activităților și a hranei pentru cele cinci grădinițe deschise pe timp de vară;

A fost respins programul pilot pentru începerea reabilitării termice a caselor;

S-a respins proiectul prin care primăria putea organiza excursii și tabere pentru copiii din Sectorul 1;

S-a blocat construirea unui corp nou de cladire pentru Școala nr. 12 Herăstrău, prin respingerea transferului unui teren între Administrația Piețelor și cea a Școlilor din Sectorul 1;

Nu s-a acceptat înființarea unei comisii care să analizeze posibilitatea înființării unei entități unice a Clubului de Fotbal Rapid București.

“Astăzi, în Consiliul Local, politicianismul a fost mai presus de interesul cetățenilor. Consilierii PNL și cei ai USR au înlocuit argumentele logice cu pretexte și au blocat proiecte importante pentru oameni. Atrag atenția că la primărie trebuie să se facă mai multă administrație și mult mai puțină politică, iar sabotarea inițiativelor bune pentru oameni nu aduce lauda șefilor de partid. De aceea, sunt hotărât să sancționez public orice derapaj al consilierilor care pun interesul de partid înaintea obligației de a lucra și de a vota pentru binele comunității“,a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.