Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Suceava îngheață angajările. Zeci de posturi vacante rămân neocupate

angajari

Primăria Suceava nu va mai face angajări, cel puţin până la sfârşitul acestui an, după finalizarea actualelor proceduri prin care se selectează încă 20 de angajaţi, urmând ca 84 de posturi vacante să rămână neocupate, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, primarul Ion Lungu, informează agerpres.ro

El a spus că, dintre cei 20 de noi angajaţi, 16 vor lucra la compartimentul de executări silite, în condiţiile în care municipalitatea trebuie să recupereze de la contribuabili circa 15 milioane de euro. 

Potrivit lui Lungu, la Primăria Suceava sunt, în prezent, 104 locuri vacante, dintr-un total de 753. 

''Începând de mâine vom suspenda angajările la primărie. 84 de posturi vacante nu vor mai fi ocupate. Practic, o îngheţare a posturilor până la 31 decembrie 2017. Astfel, va rezulta o economie la fondul de salarii de 3 milioane de lei. Asta înseamnă fondul de salarii pentru o lună'', a menţionat Lungu. 

Totodată, el a arătat că îşi propune să menţină acelaşi număr de angajaţi şi în 2018. 

''Îmi doresc să menţin această măsură şi anul viitor, încât să rezulte o economie de 7 milioane de lei'', a spus primarul Sucevei. 

El a subliniat că, în contextul majorării salariilor, angajaţii nu ar trebui să mai aibă nemulţumiri din acest punct de vedere, adăugând că au apărut multe solicitări de angajare. 

''Acum s-au mărit salariile prin lege şi sunt solicitări de angajare. (...) Noi trebuie să muncim mai mult şi mai bine, să acoperim şi lipsa celor 84 de posturi care rămân libere'', a afirmat Ion Lungu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.