Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul ales Ciprian Ciucu prezintă neregulile de la alegerile: voturile pentru Nicușor Dan erau trecute în dreptul altor candidați

PNL Bucuresti
Ciprian Ciucu

Primarul ales al Sectorului 6, Ciprian Ciucu (PNL), a declarat la RFI că au existat nereguli în procesul electoral la secții de vot din Drumul Taberei și Crângași.

Ciprian Ciucu prezintă neregulile de la alegerile din Sectorul 6: „Am observat nereguli în special pentru poziția de primar al Capitalei, în ceea ce-l privește pe Nicușor Dan, la două secții din Sectorul 6, în care voturile pe care acesta le avea erau puse în dreptul altor candidați. Ne-am adresat Biroului Electoral de Sector și s-a îndreptat acolo, cel puțin una dintre acele nereguli, pe cealaltă încă nu am urmărit-o, să vedem dacă s-a schimbat și pe site-ul AEP".

Nicușor Dan, la ședința conducerii PNL. Ce spune despre scandalul de la Sector 1

El precizează că voturile pentru Nicușor Dan erau trecute în dreptul altor candidați: „Candidați fără șanse, cum ar fi domnul Sîrbu și domnul Laufer. Este posibil ca prima, acolo unde voturile au fost puse domnului Sîrbu, care era cumva deasupra domnului Dan pe listă, aș putea accepta o eroare. În partea cealaltă e foarte puțin probabil să fi fost o eroare. Prima este o secție din Drumul Taberei, iar cea de-a doua este o secție din Crângași".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.