Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Constanţei: 'Nu plec din PSD, ba din contră, chit că se întâmplă ceva rău, rămân ultimul, să sting lumina, nu?'

Realitatea.net
Decebal Făgădău

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a menţionat, joi, că nu intenţionează să plece din PSD şi că la alegerile europarlamentare îi va susţine pe candidaţii social-democraţi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Niculae Bădălău publică o imagine care îl bagă la bănuieli pe Liviu Dragnea, înainte de CEX-ul PSD

Făgădău, preşedinte al organizaţiei municipale PSD Constanţa, a făcut precizarea respectivă într-o conferinţă de presă, după ce preşedintele Pro România, Victor Ponta, a afirmat că îl provoacă pe primarul Constanţei să evite să susţină PSD la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European şi să militeze pentru Corina Creţu, comisar european ce a trecut de la social-democraţi în partidul fostului premier.

"O cunosc şi o respect pe doamna comisar european Corina Creţu, dar eu sunt şi voi fi membru al Partidului Social Democrat. Nu plec din PSD, ba din contră, într-o discuţie cu Felix Stroe i-am zis: 'Felix, eu voi rămâne ca Victor Ciorbea, chit că se întâmplă ceva rău, rămân ultimul, să sting lumina, nu?'. Nu plec nicăieri din PSD, nu am fost în niciun alt partid politic, nu-mi doresc să fiu într-un alt partid politic. Nu-mi voi spăla niciodată rufele în public, şi mă cunoaşteţi, dacă sunt discuţii le fac în interiorul partidului", a spus primarul Constanţei.

El a precizat că va susţine toţi candidaţii PSD la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European. "Şi, credeţi-mă, vom câştiga şi alegerile europarlamentare", a adăugat Făgădău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.