Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Craiovei face anunțul așteptat de fanii Universității: Stadionul din Bănie se înnoiește

a1.ro
stadion ion oblemenco

Primarul municipiul Craiova, Mihail Genoiu, a anunţat, miercuri după-amiază, că gazonul de pe stadionul “Ion Oblemenco” va fi înlocui cu unul hibrid, precizând că această variantă este solicitată de jucători, iar Primăria va cofinanţa această investiţie, potrivit news.ro.

Mihail Genoiu a transmis, miercuri, că a discutat cu conducerea CNI despre schimbarea gazonului, iar constructorul a confirmat disponibilitatea de a-l înlocui.

“Este miercuri şi aşa cum am promis, miercuri aşteptam un răspuns de la constructor în privinţa modului de schimbare a gazonului. Acest răspuns a venit. Acum câteva momente, am avut o discuţie telefonică cu conducerea CNI, constructorul a confirmat disponibilitatea lui de înlocui acest gazon”, a spus primarul Craiovei.

Citește și: Klaus Iohannis o distruge pe Viorica Dăncilă! Acuzații grave

El susţine că există două variante de înlocuire: un gazon natural pe strat de nisip sau un gazon hibrid.

“Există două variante la ora aceasta: o variantă foarte rapidă de înlocuire a gazonului cu un gazon natural pe strat de nisip conform speificaţiilor tehnice care au existat la baza acestui proiect, există şi a doua variantă de înlocuire a gazonului cu un gazon hibrid. Această variantă este cea pe care o solicită cea mai mare parte a jucătorilor, marea parte a profesiniştilor din fotbal şi este o măsură şi o variantă pe care şi noi o agreem. În sensul acesta, deja am trimis către CNI o solicitare în care propunem înlocuirea soluţiei tehnice din gazon natural în gazon hibrid, cu o cofinanţare acordată de Primăria Craiova pentru suportarea diferenţei de valoare”, a mai declarat Mihail Genoiu.

Antrenorul CS Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, a cerut în repetate rânduri schimbarea gazonului de pe stadionul “Ion Oblemenco”, plângâdu-se de calitatea acestuia şi ameninţând că va muta echipa pe un alt stadion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.