Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Buzău face apel la vaccinare: 'Nu cred că undeva în lume guvernele încearcă să îşi omoare propriile popoare'

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma (PSD), susţine vaccinarea şi afirmă că oamenii trebuie să înţeleagă că aceasta este soluţia. Acesta precizează că este vaccinat cu ambele doze, are în continuare anticorpi şi nu-i convine că trebuie să poarte masca pe stradă şi că nu poate participa la meciuri sau să meargă la teatru. ”Nu cred că undeva în lume guvernele încearcă să îşi omoare propriile popoare”, a transmis primarul, conform news.ro.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a transmis, marţi, că Primăria a luat toate măsurile necesare pentru a respecta ultimele restricţii impuse de Guvern, iar toate serviciile din sunt funcţionale.

Primarul face apel la vaccinare.

”Oricum oamenii trebuie să înţeleagă că soluţia este vaccinarea. Nici mie nu-mi convine, care m-am vaccinat de două ori şi am 5.000 de unităţi de anticorpi, să fiu nevoit să port masca pe stradă, să nu pot merge la un meci de handbal, la un teatru”, a declarat, marţi, primarul din Buzău.

Acesta consideră că niciun Guvern nu doreşte să omoare oameni: ”Trebuie să fim uniţi şi să avem încredere pentru că nu cred că undeva în lume guvernele încearcă să îşi omoare propriile popoare. Doar noi si bulgarii care, poate nu întâmplător, suntem pe ultimele două locuri în Europa şi din punct de vedere economic dar şi la vaccinare. Este o măsură necesara luată de Guvern şi o susţin cu toată tăria chiar dacă pe social media am fost puternic înjurat că am invitat oamenii la vaccinare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.