Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Crevedia se retrage din PSD - Edilul ar fi sărit pe geam ca să nu stea de vorbă cu Șoșoacă

primar crevedia petre florin

Primarul comunei Crevedia, Petre Florin, a decis să se retragă din PSD, în contextul scandalului public legat de exploziile de sâmbătă de la stația GPL din localitate, precizează surse politice pentru stiripesurse.ro.

La Primăria Crevedia a descis și senatoarea Diana Șoșoacă. Oamenii de la Crevedia i-au spus acesteia că primarul ar fi sărit pe fereastră pentru a nu sta de vorbă cu aceasta.

Primarul Petre Florin, care ocupă această funcție din 2016, are și o condamnare penală, potrivit relatărilor din presă. Edilul a fost condamnat la un an de închisoare, dar instanța a amânat aplicarea pedepsei închisorii pentru o perioadă de doi ani în care Petre a fost pus sub supraveghere. Condamnarea este anterioară alegerii sale în funcția de primar.

Retragerea din PSD nu înseamnă că aceasta își pierde și funcția de primar.

Gest identic făcut de primarul din Caracal

Un gest identic a fost făcut dumunică de Ion Doldurea, primarul PSD din Caracal, după ce s-a aflat că firma care gestiona stația GPL din Crevedia îi aparține fiului său.

Vă reamintim că firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia, soldată cu zeci de răniţi, se numeşte Flagas SRL şi îi aparţine fiului primarului PSD din Caracal.

Acţionarii firmei Flagas SRL sunt Ionuţ Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionuţ Stinga (49%). Fosta staţie GPL din Crevedia nu mai avea autorizaţie de mediu de aproape 3 ani, a scris, pe Facebook, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului ( ANPM), menţionând că acesta figura în acte cu un rezervor de 5.000 de litri şi o pompă.

În urma celor două explozii, două persoane și-au pierdut viața, iar alte zeci de persoane au fost rănite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.