Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Ploieşti prevesteşte scorul lui Iohannis în turul 2: Peste 75%

iohannis dobre

Primarul municipiului Ploieşti, liberalul Adrian Dobre, a declarat, în cadrul unui eveniment electoral al lui Klaus Iohannis, că ţinta PNL în perspectiva turului al doilea al alegerilor prezidenţiale trebuie să fie obţinerea a peste trei sferturi din voturile românilor care se vor prezenta la urne.

„Haideţi, împreună, să stârpim pesedismul. Haideţi să stârpim ideologia minciunii şi a corupţiei, să stârpim dispreţul faţă de Justiţie şi faţă de cetăţean. Acest lucru nu putem să-l realizăm decât împreună, motivaţi şi hotărâţi. Primul pas pe care îl putem face va fi câştigarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale de către Preşedintele Klaus Iohannis cu un scor de peste 75%. Aşa vom învinge!”, a declarat Adrian Dobre, şeful liberalilor ploieşteni.

Florin Cîțu aruncă 'bomba' când a auzit de moțiune: 'Vă anunț o premieră. Vă garantez că rezultatul este unul neplăcut pentru Dăncilă și Teodorovici'

Pronosticul primarului din Ploieşti a venit în contextul unui eveniment electoral organizat de PNL Prahova în campania prezidenţială a lui Klaus Iohannis. Cu această ocazie, şeful statului a plantat, alături de Iulian Dumitrescu (preşedintele liberalilor prahoveni) şi Adrian Dobre, un stejar într-un parc al oraşului în mod simbolic ca angajament pentru rezolvarea problemei poluării din Ploieşti.

De altfel, primarul Dobre şi-a exprimat încrederea în dialogul cu noul Guvern Orban. „Am încredere în noul Guvern al Partidului Naţional Liberal că va corija greşelile PSD şi că problematicile Ploieştiului, cea legată de mediu şi cea legată de sănătate, îşi vor găsi rezolvare în parteneriat cu noul Executiv”, a concluzionat Adrian Dobre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.