Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Sfântu Gheorghe se revoltă după decizia FRF în cazul meciului Sepsi-U Craiova 1948: Este scandaloasă; vom sesiza UEFA

Radu Pop
Antal Arpad

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a anunţat, joi seară, că va sesiza UEFA în legătură cu decizia luată joi de către Federaţia Română de Fotbal (FRF) privind rejucarea meciului dintre Sepsi OSK şi FC U Craiova 1948, anunță Agerpres.

Acesta a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook că decizia este "scandaloasă" şi că "încurajează manifestările xenofobe pe stadioanele din România".

"Vom sesiza forurile competente ale UEFA! Suntem profund indignaţi de faptul că Federaţia Română de Fotbal continuă să nu ia măsuri împotriva xenofobiei, ba, dimpotrivă, prin această decizie încurajează manifestările xenofobe pe stadioanele din România. Pentru noi, acest lucru este inacceptabil şi nu îl vom permite. Vom face apel la UEFA pe această temă, pentru că este o decizie scandaloasă, iresponsabilă şi inacceptabilă", a scris primarul Antal Arpad.

OSK Sfântu Gheorghe a anunţat decizia FRF pe pagina de socializare a clubului

Reprezentanţii Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au anunţat decizia FRF pe pagina de socializare a clubului, precizând că aceasta poate fi atacată în termen de 21 de zile.

"Meciul Sepsi OSK- FCU Craiova 1948 se rejoacă. Decizia Comisiei de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a fost anunţată joi, 9 martie. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare (...) La 29 ianuarie, meciul dintre Sepsi OSK şi FCU Craiova 1948, din etapa a 23-a a SuperLigii, a fost suspendat definitiv în minutul 26, din cauza scandărilor suporterilor echipei oaspete", au precizat reprezentanţii Sepsi OSK pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.