Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul face dezvăluiri în cazul fetiței răpitei: 'A înfășcat-o și a plecat și atât a durat'

renasterea.ro
primar

Mașina cu fetița răpită din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița, a trecut prin fața casei sale, spune primarul din localitate, Dinu Constantin, potrivit Mediafax.

Primarul din localitatea Gura Suții, Dinu Constantin, spune că mașina închiriată de principalul suspect a fpost foarte greu de identificat, întrucât aparținea unei firme care a dat-o altei firme, care la rândul ei a închiriat-o persoanelor private.

„S-a refăcut traseul, dar până să ajungă la concluzia că ar fi mașina asta ... sâmbătă pe la ora 10:00 - 11:00 ... această mașină a fost luată în vizor, a fost greu de găsit cine e proprietarul mașinii. (...) Mașina cu acest individ pe raza localității nu a stat decât 4 minute jumătate - 5 minute”, a spus primarul.

Întrebat dacă mașina respectivă a mers „la țintă”, primarul a spus că nu i se pare și că putea să fie vorba despre „orice alt copil din altă localitate”.

„Când a ieșit pe strada principală de pe străduța aceea ... probabil că a înfășcat-o și a plecat și atât a durat. A trecut prin fața porții micuței. La camera de la Primărie se vede ... îmbrăcămintea cu pantalonași roz, cu hanoracul, se vede pe bancheta din dreapta șoferului”, a adăugat primarul.

Citește și: Gheorghe Dincă s-a confesat colegilor de celulă: 'Băi, băieți, când arzi un cadavru...'

Întrebat despre familia copilei, primarul a declarat că aceasta este „modestă, cu șase copii, care beneficiază de ajutor social”.

Fata de 11 ani din localitatea Gura Suții nu a mai ajuns acasă vineri de la școală, iar duminică a fost găsită moartă, pe un câmp din comuna Produlești.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița spunea că fetița a fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16.

Surse din Poliției declarau că polițiștii au descins în Sectorul 2 al Capitalei, la apartamentul închiriat de cetățeanul olandez. Au fost ridicate probe importante cu ADN-ul bărbatului, au spus sursele citate. Probele au fost trimise la Institutul Național de Criminalistică, împreună cu cele găsite pe trupul fetiței și la locul unde aceasta a fost găsită.adn

Aceleași surse au precizat că în funcție de rezultate ar putea fi emis mandat european de arestare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.