Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Fritz, disperat de scăderea în sondaje, de lipsa de realizări și de pierderea finanțărilor europene, încearcă cu... pianul!

Facebook
Fritz pian

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, disperat de scăderea în sondaje, de lipsa totală de realizări la trei sferturi de mandat și, mai nou, de pierderea a peste 200 milioane lei din fondurile europene lăsate moștenire de Administrația Robu, încearcă cu... pianul!

Din 2020 până acum, un număr mare de români au ajuns în Timișoara sub un motiv sau altul. Și au putut vedea cu toții declinul fără precedent al acestui oraș sub administrația locală actuală, condusă de Dominic Samuel Fritz. Reamintim, acesta este un cetățean german “ilustru necunoscut”, cum se spune, ales primar al Timișoarei din postura de șomer! Spunem că este un “ilustru necunoscut” pentru că într-adevăr, cum spune fostul primar Nicolae Robu, nici google nu știe nimic despre el până în 2020, a se înțelege despre viața lui din Germania și nici măcar Inteligența Artificială Chat GPT.

Ei bine, disperat că sondajele îl dau fără nicio șansă la un al doilea mandat, timișorenii regretându-l și vrându-l înapoi pe fostul primar Nicolae Robu, Fritz se promovează deșănțat în ultima vreme, cu tot felul de populisme. Ba se laudă cu recuperări de patrimoniu, deși el n-a dus nicio luptă pentru asta, ci s-a trezit că sentințe obținute de fosta administrație condusă de Robu, care, după cum arată toate documentele, a luptat cu adevărat, au fost consfințite de Înalta Curte, ba plantează copaci ș.a.m.d. Ieri, de Ziua Națională a României, a simulat ca fiind spontană așezarea la un pian aflat permanent în Piața Libertății de pe vremea lui Robu și interpretarea Imnului Național. Că n-a fost nimic spontan, ci un simplu gest de PR -un nou populism, deci- o trădează microfonul-lavalieră atât de vizibil în filmulețul pe care Fritz însuși l-a postat.

Da, la muzică, Fritz e bun, dar timișorenii au nevoie în fruntea administrației de un primar bun, nu de un pianist bun! De altfel, pe rețelele de socializare, au și apărut postări de genul: “Ok, ne-ai cântat, acum cară-te în Germania, noi nu te mai vrem!”, “Fritz, pianiști avem mai buni ca tine, o mulțime chiar, primar bun am fi vrut noi să ne fii, dar ne-ai dezamăgit!”, “Te-ai prezentat Dominic, dar te-ai dovedit DoNimic!” etc

Mari nemulțumiri a stârnit Fritz și prin faptul că a făcut de-a dreptul sfidător ca în Timișoara să nu prea mai poți vedea drapele tricolore! Nici măcar de 1 Decembrie! Pe vremea lui Robu, erau mii, multe mii, în marile piețe ale orașului -splendidele Victoriei, Libertății și Unirii- și pe toți stâlpii de pe marile bulevarde și nu numai. Acum, ici-colo câte unul doar în zona ultracentrală. Și în timpul acesta, Fritz, deși nu are cetățenie română și nici măcar domiciliu în România, spune în speech-ul său, cu nonșalanță și evident ipocrit, “țara noastră”. Incredibil!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.