Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Iaşului, prima reacţie la propunerea de EXCLUDERE din PSD

Mihai Chirica

Vicepreşedintele PSD Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, reacţionează la propunerea de excludere a sa din partid. PSD Dolj a adoptat miercuri, în cadrul unei şedinţe a Comitetului Executiv Judeţean, o rezoluţie prin care solicită convocarea Comitetului Executiv Naţional al PSD şi excluderea din rândul membrilor de partid a lui Mihai Chirica şi Cătălin Ivan, europarlamentar, pe motiv că au încălcat statutul partidului prin declaraţiile şi acţiunile lor.

Vezi şi: Se face CURĂȚENIE în PSD: Un vicepreședinte și un europarlamentar sunt propuși pentru EXCLUDERE

Vezi şi: DOLIU în PNL: Unul dintre liderii partidului a murit la doar 42 de ani

"Nu am nicio reacţie şi, sincer să fiu, nici nu mă pot concentra pe lucrurile acestea pentru că azi a murit un coleg consilier judeţean, la doar 42 de ani, unui alt coleg i-a murit tatăl, iar soţia e pe moarte. Deci lucrurile alea (demersul PSD Dolj - n.r.) nici nu contează. Lumea are dreptul să se exprime. Este problema dumnealor. Din nefericire, se verifică faptul că fiecare declaraţie a fost confirmată chiar de deciziile noastre. Eu nu mai am nimic de comentat", a declarat Chirica pentru stiripesurse.ro.

Întrebat dacă va participa la o eventuală şedinţă a CExN al PSD în care s-ar discuta excluderea sa din partid, primarul Iaşului a răspuns: "Cu siguranţă că voi participa. Sunt suficient de demn să mă pot duce să ascult cu urechile mele ce se pronunţă acolo, atâta timp cât eu ştiu şi sunt convins că am spus doar lucruri adevărate, care trebuiau să fie spuse şi făcute de alţii, nu să lase această pată de imagine să zacă şi să nască atâtea controverse faţă de un partid care a câştigat alegerile. Suntem într-o situaţie în care trebuie să ne păstrăm raţiunea. Din păcate, nu toţi gândim la fel... sau din fericire."

Mihai Chirica a fost principalul contestatar al OUG 13 în interiorul PSD. Primarul Iaşului a susţinut inclusiv faptul că PSD are nevoie de o nouă conducere. Declaraţiile sale au fost comentate cu ironie de Liviu Dragnea, iar vicepreşedintele PSD Doina Pană i-a cerut lui Chirica să demisioneze din partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.