Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul instalat de ruși în Melitopol face marele anunț: 'Începem să ne pregătim pentru referendum. Viitorul nostru este unul cu Rusia'

The Times of Israel
primar melitopol

Șefa administrației militaro-civile din Melitopol, Galina Danilchenko, instalată în funcție de ocupanții ruși, a anunțat începerea pregătirilor pentru un referendum privind aderarea la Rusia.

„Știm că viitorul nostru este unul cu Rusia, Federația Rusă este aici pentru totdeauna. Începem să ne pregătim pentru referendum”, a declarat marți administrația orașului, citată de aceasta pe canalul Telegram.

Potrivit lui Danilchenko, Serghei Kiriyenko, primul adjunct al șefului administrației prezidențiale a Federației Ruse, a vizitat Melitopolul.

„Serghei Vladilenovici și-a exprimat recunoștința față de lucrătorii din sectorul locuințelor și al comunelor, al educației, al medicinei, față de conducerea regiunii pentru faptul că orașul nostru duce o viață pașnică, pentru contribuția fiecărui locuitor la construirea unei vieți pașnice. Iar noi, la rândul nostru, suntem recunoscători Federației Ruse pentru ajutorul și sprijinul pe care ni-l oferă”, a spus ea.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.