Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Nicuşor Dan, anunţ de ULTIMĂ ORĂ: Lucrări pentru reabilitarea a 40 de kilometri din reţeaua de termoficare, scoase la licitaţie

Facebook/Nicușor Dan
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă scoaterea la licitaţie a unor lucrări pentru reabilitarea a 40 de kilometri din reţeaua de termoficare.

"După mai mulţi paşi procedurali începuţi în februarie, lucrările pentru reabilitarea reţelei de termoficare a Capitalei au fost publicate oficial pe site-ul SEAP. E vorba despre 40 de kilometri de reţea, cu o valoare totală estimată a lucrărilor de 150 de milioane de lei + TVA, bani din fondurile Primăriei, care se adaugă altor 13 kilometri pe care i-am început în februarie cu Energetica, compania Primăriei. Lucrările sunt împărţite în patru obiective de investiţie. Aşteptăm depunerea ofertelor până la termenul limită de 7 iunie", a scris Nicuşor Dan, marţi, pe Facebook.

El a precizat că această licitaţie e urmarea discuţiei pe care a avut-o în luna februarie cu firmele de construcţie din domeniu, în care Primăria Capitalei a explicat priorităţile pe care le are în privinţa modernizării reţelelor termice din Bucureşti.

"Îmbunătăţirea sistemului de termoficare rămâne prioritatea numărul 1 pentru Bucureşti, iar cu această investiţie vom ameliora problemele legate de furnizarea căldurii şi apei calde", a adăugat Nicuşor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.