Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul orașului Zimnicea: 'Nu mă văd cu tricolorul sfânt pe piept, cununând doi bărbați. Cui îi spun să sărute mireasa?'

turnucustiri.ro
primar zimnicea

Primarul orașului Zimnicea din județul Teleorman, Petrică Pîrvu, declară că a votat sâmbătă pentru familia tradițională. ”Nu mă văd cu tricolorul sfânt pe piept, cununând doi bărbați. (..) Cui îi spun să sărute mireasa?”, se întreabă edilul, scrie Mediafax.

Primarul orașului Zimnicea din județul Teleorman, Petrică Pîrvu, a votat sâmbătă dimineață, împreună cu soția sa.

Edilul a declarat că votul său se fundamentează pe valorile tradiționale, care îl fac incapabil să accepte ideea de a cununa doi bărbați.

Citește și: Accident rutier CUMPLIT în Congo - 50 de morți și 100 de răniți

"Am votat pentru familia tradițională, cum e firesc. Am fost crescut în credința ortodoxă, normal că am votat pentru uniunea dintre bărbat și femeie, cu toată dragostea. Acest referendum e important și este clar pentru mine: e despre bărbat-femeie. Nu mă văd cu tricolorul sfânt pe piept, cununând doi bărbați. Cum ar fi asta? Domnule sau doamna, sărutați 'mireasa'! Cui îi spun să sărute mireasa? Cum aș putea să fac asta? Până acum văd că oamenii au înțeles. Avem prezență ca și în țară, de 3.09%. Acum azi e zi frumoasă, lumea mai merge la parastas, la biserică, unii fac țuică. Cu ajutorul lui Dumnezeu, eu zic că mâine o să vină oamenii la urne", a afirmat edilul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.