Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Piedone a descins în Piața Rahova: Ne asigurăm că toate normele sunt respectate pentru siguranța cetățenilor!

Facebook
piata rahova

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a efectuat, în această seară, o vizita la Piața Rahova, având în vedere măsurile care vor intra în vigoare începând de mâine, 09.11.2020. Potrivit Hotărârii emise de Guvern, nr. 935/2020, art. 10, pentru modificarea hotărârii de Guvern 856/2020, în coroborare cu Hotărârea CNSU 52/2020, în temeiul art. 8 din Constituția României:

“(1) În condiţiile art. 5 alin. (3) lit. f) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare, se suspendă activitatea pieţelor agroalimentare în spaţii închise, târgurilor, bâlciurilor, pieţelor mixte şi volante şi a talciocurilor, definite potrivit art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice, cu modificările şi completările ulterioare.

(2) Prin excepţie de la alin. (1), se permite activitatea pieţelor agroalimentare ce pot fi organizate în zone publice deschise, cu respectarea normelor de protecţie sanitară."

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a mers în inspecție pentru a se asigura că normele impuse de autorități sunt respectate întocmai și că siguranța cetățenilor din sector nu este pusă în pericol. Mai mult, edilul s-a asigurat că cetățenii vor putea în continuare să își achiziționeze legume și fructe direct de la producători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.