Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul PNL din Târgu-Jiu a EXPLODAT: Măsurile pentru deschiderea școlilor sunt PREA restrictive

Marcel Romanescu

Primarul din Tg.Jiu, Marcel Laurentiu Romanescu, de la PNL, susține că măsurile impuse de autoritățile centrale pentru redeschiderea școlilor sunt mult prea restrictive. Edilul mai spune că astfel de decizii ar trebui să fie luate de autoritățile locale.

Primarul din Tg.Jiu, Marcel Laurentiu Romanescu, crede că măsurile nu reflectă situația din țară și dă drept exemplu orașul pe care îl conduce. Tg.Jiu a depășit foarte puțin indicele de infectare de 1 la mie și este obligat să aplice măsurile din scenariul galben.

Citește și: Florin Cîțu DĂ BOMBA! PRIMUL SPOR care li se va TĂIA bugetarilor: Am descoperit sporuri de care nu știam că există

„Consider măsurile impuse de la centru pentru redeschiderea școlilor mult prea restrictive. Ele nu reflectă situația din țară. Fiecare localitate ar trebui să stabilească modul în care decurg cursurile, în funcție de situația de la fața locului, mai ales pentru că și cheltuielile pentru implementarea tuturor măsurilor impuse de la centru au revenit în sarcina primăriilor. Suntem pregătiți pentru deschiderea școlilor! Din păcate, la Târgu Jiu suntem obligați să începem conform scenariului al doilea, pentru că am depășit cu foarte puțin indicele de infectare de 1 la mie, impus de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Nu pot fi de acord cu această decizie, dar suntem obligați să o respectăm!”, a declarat primarul Marcel Laurentiu Romanescu.

Primarul din Tg. Jiu susține că la școală copiii sunt în siguranță.

„Cred că toți copiii sunt mai în siguranță în clase decât îngrămădiți în locurile de joacă, la mall sau pe pârtii. Atâta timp cât acolo li se permite să petreacă ore bune, fără niciun fel de distanțare, nu văd de ce nu li se permite să vină la școală, sub supravegherea unor cadre didactice foarte responsabile”, a precizat Romanescu.

Primarul mai spune că școlile din Tg.Jiu sunt pregătite pentru a-i primi pe toți elevii, așa cum permite scenariul verde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.