Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă: 'Lucrările la Pasajul Unirii sunt realizate în proporţie de 50%'

captură TV
Daniel Băluță

Lucrările la Pasajul Unirii sunt realizate în proporţie de 50%, a anunţat, miercuri, primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, care a precizat că au fost finalizate cele mai dificile intervenţii.

"Au fost izolate toate infiltraţiile de la nivelul carosabilului, iar fisurile pereţilor au fost reparate. Mai mult, astăzi s-a finalizat turnarea primului strat de asfalt şi s-a lucrat în continuare la montarea celor 2.800 de panouri care vor îmbrăca pereţii interiori ai pasajului", a scris Daniel Băluţă, pe Facebook.

Pasajul Unirii a fost închis pe 19 iunie, urmând să fie redeschis la începutul lunii septembrie, după efectuarea unor lucrări de consolidare şi punere în siguranţă, potrivit Agerpres.ro.

Potrivit autorităţii locale, acesta va fi primul pasaj rutier din ţara noastră cu semnal GSM şi sistem de ventilaţie pentru extragerea noxelor.

Construit în anii 1986-1987, cu o lungime de aproximativ 800 de metri şi o lăţime de 14 metri, Pasajul Unirii a primit "un verdict îngrijorător" încă din 2017, în urma unei expertize tehnice care a arătat că se află "într-o stare avansată de degradare". Construcţia a fost încadrată în clasa stării tehnice IV - nesatisfăcător, ceea ce înseamnă că prezintă "deficienţe serioase" la structura de rezistenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.