Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a primit vizita lui Pietro Carbini, primarul de Santa Maria de Coghinas din Sardinia, Italia

facebook.com
Pietro Carbini Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a primit astăzi vizita unei delegații conduse de primarul comunei Santa Maria de Coghinas, Pietro Carbini, din Sardinia, Italia.

Edilul italian a apreciat de la distanță activitatea primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone și a ținut neapărat să îl cunoască, acordându-i în cadrul întâlnirii o diplomă de onoare și stema comunei pe care o reprezintă.
De asemenea, Pietro Carbini l-a invitat pe edilul Sectorului 5 să-i întoarcă vizita și să vină la rândul lui în Sardinia pentru un schimb de experiență și pentru a lua parte la un meci de fotbal alături de echipa primarilor din Italia.

Totodată primarul comunei Santa Maria de Coghinas i-a propus primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone un acord de înfrățire între Sectorul 5 și comuna pe care o păstorește.

Iată că munca este apreciată, chiar și de la mii de kilometri distanță. M-a surprins această vizită și sunt onorat și bucuros că un edil din afara țării apreciază ceea ce fac în Sectorul 5. Acordul de înfrățire cu localitatea Santa Maria de Coghinas va aduce cu siguranță beneficii reciproce, pentru cetățenii ambelor unități administrative.
Primarul Pietro Carbini m-a invitat la un meci de fotbal alături de echipa primarilor din Italia. Am acceptat! Dar l-am avertizat că datorită gabaritului pot juca numai în poartă. Cu toate astea l-am asigurat că nici o minge nu va trece de mine.
” – a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.