Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Slatinei spune că oraşul este fără probleme şi face apel la populaţie să rămână în case

coronavirus

Primarul municipiului Slatina, Emil Moţ, a făcut apel luni, într-un mesaj video, ca populaţia să rămână în case şi să păstreze oraşul "fără probleme".

Emil Moţ a spus că până în prezent "Slatina este un oraş fără probleme" şi a dat asigurări că funcţionarii administraţiei locale îşi fac datoria şi sprijină respectarea măsurilor de prevenţie.

"Slatina este un oraş fără probleme până în acest moment, haideţi să îl păstrăm aşa. Prin cei care îşi fac treaba, începând de la lucrătorii din salubritate, funcţionarii, poliţiştii sau profesorii care ţin legătura online cu copii, ajutăm medicii, eroii noştri, aflaţi în prima linie să poată să aibă grijă de noi. Doar împreună, cu solidaritate, menţinem sănătatea noastră şi a celor dragi. Vă rog să înţelegem cu toţii că în acest caz excepţional a-i ajuta pe părinţii şi bunicii noştri înseamnă a sta deoparte. Le mulţumesc medicilor pentru nenumăratele ore de muncă în slujba slătinenilor, pentru sacrificiul lor supraomenesc pentru ca noi toţi să fim sănătoşi. Îi asigur de implicarea tuturor funcţionarilor municipiului Slatina, care zi de zi, la birou sau în teren, îşi fac datoria şi sprijină respectarea măsurilor de prevenţie", a declarat Emil Moţ.

Primarul a îndemnat la calm şi înţelegere, la respectarea normelor de igienă, precum şi la respectarea recomandărilor ordonanţei militare.

"În aceste momente dificile responsabilitatea şi prevenţia fac diferenţa. Îndemn la calm şi înţelegere. Haideţi să fim cu toţii responsabili, să respectăm normele de igienă şi să evităm deplasările. Alături de funcţionarii primăriei, sprijinim respectarea Ordonanţei Militare, ale cărei recomandări ar trebui să devină obligaţii solidare pentru toţi slătinenii, ca să rămânem sănătoşi. Ca primar şi ca om, dragi părinţi şi bunici, vă rog să rămâneţi în case şi să nu vă expuneţi îmbolnăvirii", a transmis edilul.

Două persoane au fost confirmate cu coronavirus la Slatina, respectiv un tânăr de 22 de ani aflat în carantină precum şi o tânără de 21 de ani întoarsă din Marea Britanie. Tânăra a ajuns în România pe 16 martie şi a fost confirmată cu coronavirus pe 18 martie.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.