Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Timișoarei face apel la divinitate, după informarea ANM: Ce fel de furtună s-ar putea abate asupra orașului de pe Bega

www.opiniatimisoarei.ro
furtună, vijelie, ploaie, nori

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a declarat, marţi, că a fost informat de către Administraţia Naţională de Meteorologie că miercuri vor fi furtuni în toată ţara şi şi-a exprimat speranţa ca Timişoara să fie ferită de vijelii.

Nicolae Robu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că cei de la ANM au anunţat furtuni pentru toată ţara.

Citește și: Tolontan 'aprinde' scandalul provocat de Daniel Dragomir: 'Atitudinea lui Cristoiu în raport cu SRI arată...'! Ce îi spune fostului colonel SRI

"Sper să nu avem parte de furtună mâine, pentru că cineva de la ANM spunea aseară că mâine sunt de asteptat furtuni în toată ţara. Nu de intensitatea celei care a fost duminică, un alt gen, pentru că genul de duminică a fost unul cu totul aparte, nepredictibil şi cu evoluţie explozivă. Trebuie să fim mai pregătiţi pentru vara viitoare, pentru că mâine vom avea aceleaşi instrumente la dispoziţie", a declarat Nicolae Robu, conform News.ro.

Duminică, o furtună devastatoare a pus la pământ sute de copaci şi a smuls sute de acoperişuri. De asemenea, cinci persoane şi-au pierdut viaţa, între care două la Timişoara şi trei la Buziaş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.