Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Timișoarei refuză să semneze recepția unui bulevard modernizat. Este un proiect început de fosta administrație

Express de Banat
Dominic Fritz

Primarul Dominic Fritz refuză să semneze recepția unei lucrări în cadrul căreia a fost modernizat un bulevard din Timișoara. Sunt numeroase probleme, pretențiile noastre trebuie să fie pe măsura banilor pe care îi cheltuim, a spus edilul, potrivit Mediafax.

Primarul Dominic Fritz a anunțat că luni a participat la o întâlnire cu constructorul și specialiștii din primărie, iar participanții au decis să facă mai multe modificări înainte de a fi semnată recepția pentru Bulevardul Sudului.

Citește și: MAE, avertisment pentru românii care călătoresc în Spania

Este vorba despre un proiect început de fosta administrație care are mai mute probleme, susține Fritz.

„În primul rând nu sunt mulțumit de modul în care au fost gândite pistele de bicicletă. Ele sunt destul de late pentru a fi unisens. De aceea vom modifica marcajele și le vom transforma în sensuri unice pe o parte și pe cealaltă a bulevardului. Am mai cerut să fie montate bănci și refugii acoperite în stațiile STPT de pe această arteră. Ele nici măcar nu au fost prevăzute în proiectul inițial, așa că pentru asta va trebui să facem un nou proiect, dar le vom monta cu siguranță. De asemenea, în urma discuțiilor cu locuitorii din zonă am decis să se discute în Comisia de circulație marcarea unei noi treceri de pietoni la capătul parcului, la intersecția cu Aleea Cristalului. Vom monta și coșuri de gunoi pe toată lungimea bulevardului”, a anunțat Dominic Fritz, pe Facebook.

O altă problemă ține de linia continuă care străbate tot bulevardul. Aceasta va fi dezbătută în Comisia de circulație și vor fi propuse mai multe soluții, a precizat Fritz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.