Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Timișoarei SE LAUDĂ cu investiția unei companii private: Timișoara va produce baterii electrice pentru mașini

NEWS.RO
Dominic Fritz

Primarul orașului Timișoara, Dominic Fritz, a anunțat că o companie germană va produce în următorii șase ani baterii pentru automobile electrice din întreaga lume. Astfel, orașul va deveni un punct important pe piața europeană a tehnologiilor verzi.

Primarul orașului Timișoara, Dominic Fritz, spune că germanii vor investi 200 de milioane de euro în următorii șase ani și vor angaja aproximativ 1.000 de persoane, conform Mediafax.

Citește și: ALERTĂ Procurorii DNA au descins la Primăria Timișoara: apropiat al lui Nicolae Robu, SUSPECT de luare de mit,

„Timișoara va produce baterii pentru automobile electrice din întreaga lume. Prin investiția Companiei Dräxlmaier, de 200 de milioane de euro în următorii șase ani în e-mobilitate, pe care am avut bucuria să o anunțăm astăzi, orașul nostru se poziționează ca un jucător important pe piața națională și europeană a tehnologiilor verzi. Sper ca această investiție să atragă după sine și alte proiecte în acest domeniu, dar și forță de muncă înalt calificată pentru cele 1000 de locuri de muncă pe care compania germană le va crea în Timișoara”, a anunțat Fritz pe Facebook.

Primarul Dominic Fritz a mai spus că îl va felicita personal pe primul timișorean care va conduce o mașină electrică dotată cu o baterie fabricată la Timișoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.