Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul unui oraș din județul Galați face cumpărături pentru localnicii în vârstă care stau în casă în timpul epidemiei de coronavirus

cumparaturi

Primarul unui oraș din județul Galați face cumpărături pentru localnicii în vârstă care stau în casă în timpul epidemiei de coronavirus, informează corespondentul MEDIAFAX.

Inițiativa primarului Laurențiu Gîdei din orașul gălățean Tg.Bujor se adresează persoanelor în vârstă și celor cu probleme medicale. Cei care au nevoie de ajutor trebuie să sune la Primărie pe parcursul dimineții, să spună ce lucruri le lipsesc și ulterior primesc la domiciliu lucrurile comandate. Transportul este gratuit, însă factura este achitată de beneficiar, precizează reprezentanții Primăriei din Tg.Bujor.

Citește și: Un pacient cu Covid-19 internat la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală a refuzat să poarte mască, tușind spre cadrele medicale

„În aceste momente de cumpănă pentru întreaga țară, vă rog să aveți grijă de voi! Evitați aglomerația, stați cât mai mult posibil acasă! Conform statisticilor, persoanele vârstnice sunt cele mai afectate de infecția cu COVID-19 (coronavirus)! În acest context, vă anunț că vin în sprijinul celor care au nevoi urgente, în principal pentru a evita deplasarea la farmacii sau magazine alimentare! Alături de consilierii primarului, primim solicitări pentru a vă face cumpărăturile urgente! Sunați zilnic între orele 08.00 - 12.00, la numărul 0786138138, pentru a ne spune ce anume doriți să cumpărați, apoi după ora 13.00, facem livrarea la domiciliu! Fac precizarea că dumneavoastră veți achita contravaloarea cumpărăturilor comandate, conform bonului fiscal Transportul este gratuit! Este extrem de important să facem tot ce putem pentru a preveni răspândirea virusului”, scrie în anunțul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Tg.Bujor.

Citește și: Gigi Becali, tratament gratuit pentru bolnavii de cancer! Donație impresionantă și pentru ‘Matei Balș’

Livrările la domiciliu sunt făcute de primarul Gîdei împreună cu echipa sa de consilieri. „Am anunțat cum îi putem ajuta, le facem cumpărăturile, le ducem acasă. Vorbim cu ei, dacă au și alte probleme, încercăm să-i ajutăm, despre asta este vorba într-o comunitate. Ne-am luat și noi măsuri de protecție, vom transporta cât putem, în funcție de cereri”, i-a explicat corespondentului MEDIAFAX, primarul orașului Tg.Bujor, Laurențiu Gîdei.

Campania inițiată de primarul din Tg.Bujor va ține până la finalul crizei provocate de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.