Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele abonamente pentru Festivalul Neversea din 2020 vor fi puse în vânzare pe 22 octombrie

Facebook Neversea
Neversea

Primele abonamente la un preţ special pentru ediţia de anul viitor a Festivalului Neversea vor fi puse în vânzare pe data de 22 octombrie, la ora 14. Ediţia din 2020 a festivalului va avea loc între 2-5 iulie pe o plajă din Constanţa, scrie news.ro.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, Festivalul Neversea 2020 va avea loc între 2-5 iulie pe o plajă din Constanţa, iar primele abonamente vor fi puse în vânzare marţi, 22 octombrie, de la ora 14.

Fanii festivalului au mai multe opţiuni de abonamente.

Astfel, abonamentele General Acces Basic sunt la preţul special de 94 de euro plus taxe, din preţul final de 144 de euro plus taxe. La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-şi facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia abonamentului. După acest termen, deţinătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare.

Citește și: SCANDAL cu soțul purtătoarei de cuvânt a lui Klaus Iohannis, pilot la Tarom: 'Ne-au pus șefi tot felul de mercenari'

“Participanţii au la dispoziţie şi abonamentele General Acces Flexi la preţul de 99 de euro plus taxe, din preţul final de 159 de euro plus taxe. La această variantă, participanţii au posibilitatea să-şi facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că fanii festivalului Neversea au posibilitatea să achiziţioneze şi abonamente General Access Risk Free la preţul de 104 euro plus taxe, din preţul final de 159 de euro plus taxe. La această variantă, cei care au achiziţionat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia acestuia şi îl pot returna cu până la cel puţin 14 zile înaintea de începerea festivalului.

De asemenea, vor fi disponibile şi abonamentele VIP la preţul de 210 euro plus taxe, din preţul final de 260 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziţionează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

Toate abonamentele pot fi achiziţionate pe siteul festivalului.

La ediţia din acest an a Neversea au participat peste 240.000 de persoane din ţară şi din străinătate. Peste 150 de artişti internaţionali au urcat pe cele şapte scene. Cei mai mulţi participanţi au venit din oraşele Bucureşti şi Constanţa, urmate de Cluj-Napoca, Ploieşti, Braşov şi Timişoara. Festivalul Neversea a avut participanţi din 95 de ţări de pe întreg globul. Dintre aceste ţări, cei mai mulţi participanţi au ajuns din Marea Britanie, Franţa, Israel, Germania şi Statele Unite ale Americii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.