Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele atacuri între partide. PSD acuză USR că pregăteşte incidente în Diaspora. USR-PLUS: 'Fake news'

inquamphotos.com / Octav Ganea
alegeri vot stampila

Apar primele acuzaţii între partide, cu privire la fapte ilegale legate în ziua votului. Social-democraţii distribuie pe Facebook un mesaj atribuit USR Diaspora, în care reprezentanţii partidelor sunt îndemnaţi să creeze cozi false la secţiile de votare din străinătate, pentru a genera revoltă.

"Către toate organizaţiile USR Diaspora: avem semnale că votul pe diaspora este unul favorabil PSD. Avem de făcut următoarele lucruri pentru a remedia situaţia: 1. Trebuie create incidente la secţiile de în marile capitale din UE pe motiv că nu sunt suficiente secţii/urne de de vot. În acest sens trebuie create cozi artificiale de unde să postăm cât mai multe filmuleţe şi live-uri. Pasul 2: trebuie să ne sunăm toţi prietenii şi cunoscuţii pentru a-i convinge să meargă la vot. Îi putem ajuta cu masă şi transport. Atenţie, trebuie mobilizaţi numai cei care ştim că votează Alianţa 2020. Vă rugăm nu transmiteţi mesajul mai departe/nu faceţi capturi pentru că s-au mai scurs informaţii în presă şi sunt greu de contracarat", se arată în presajul atribuit USR Diaspora.

Mesajul a fost distribuit şi de senatorul PSD Claudiu Manda. La postarea acestuia de pe Facebook a comentat Liviu Iolu, membru PLUS, fost purtător de cuvânt al Guvernului Cioloş: "E fals, nu mai umblați cu fake-news."

Un alt mesaj denunţat de PSD este cel al unei membre PNL, care îndeamnă reprezentanţii din secţii ai PNL şi USR să insiste în a-i îndemna pe votanţi să primească toate cele trei buletine de vot, chiar dacă aceştia afirmă că nu vor să voteze la referendum.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.