Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele medalii la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică pentru România

RTV.net
gimnastica aerobica

România a cucerit o medalie de argint şi una de bronz, vineri, la cea de-a 16-a ediţie a Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobică de la Baku.

România a câştigat argintul în proba pe echipe (16), fiind devansată de Rusia (13), dar terminând înaintea Ungariei (23), clasamentul întocmindu-se pe baza celor mai bune rezultate înregistrate la trio, perechi mixte, grup, dans aerobic şi individual masculin sau feminin.

România 2 (Teodora Cucu, Daniel Ţavoc, David Gavrilovici) a obţinut bronzul în proba de trio, cu 22,427, devansată de Bulgaria (22,877 puncte) şi Ungaria 2 (22,616). România 1 (Gabriel Bocşer, Sarmiza Niculescu, Alin Mihai Popa) a ocupat locul 5, cu 21,933 puncte.

La individual feminin, Teodora Cucu s-a clasat pe locul patru, cu 21,650 puncte. Sportivele de pe podium au fost toate notate cu 21,850 puncte, dar Ayse Onbasi (Turcia) a luat aurul, Darina Paşova (Bulgaria) şi-a adjudecat argintul, iar Daria Tihonova (Rusia) a obţinut bronzul.

Gabriel Bocşer a fost al patrulea în calificările la individual masculin, cu 21,500.

În proba de cuplu, Sarmiza Niculescu şi David Gavrilovici (România 2) s-au calificat în finală de pe locul 6 (21,400), Alina Radu şi Daniel Ţavoc (România 1) au ratat finala, clasându-se pe 17 (19,300).

La aerobic dance, România (Sandra Dincă, Alina Radu, Sarmiza Niculescu, Maria Bianca Becze, Roberta Pleşa, Flavia Sentea, Selena Şotângă, Steliana Stoenescu) a ocupat locul patru în calificări, cu 17,550 puncte.

În calificările de la grup (Gabriel Bocşer, Teodora Cucu, Daniel Ţavoc, David Gavrilovici, Mihai Alin Popa), România a avut cea mai bună evoluţie, cu 22,483 puncte, devansând Ungaria (22,466) şi Rusia (21,800).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.