Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul blocul ANL pentru medicii din Bistrița a fost finalizat

bloc

20 de tineri specialiști din sănătate care lucrează la Spitalul de Urgență din Bistrița vor primi săptămâna viitoare cheile noilor lor apartamente după ce joi a fost inagurat la Bistrița, în cadrul unui proiect pilot, primul bloc cu 24 de apartamente destinat medicilor din oraș, scrie Mediafax.

Citește și: DETALII de culise - De ce au fost AMÂNATE negocierile pentru șefia Parchetului European

Un bloc construit prin ANL, cu 24 de apartamente și garsoniere, a fost inaugurat, joi, la Bistrița, proiectul pilot în județul Bistrița-Năsăud fiind realizat de Consiliul Județean și Agenția Națională a Locuințelor și este destinat specialiștilor din sănătate care s-au mutat la Bistrița.

„În momentul de față sunt repartizate 20 de unități locative din cele 24, mai exact 13 apartamente cu două camere și șapte garsoniere. Sunt 18 medici și farmaciști din sistemul public și doi din mediul privat care vor beneficia de aceste locuințe. În curând vor fi repartizate și celelalte unități locative - două apartamente cu două camere și două garsoniere. Sunt de la Spitalul Județean de Urgență mai mulți doritori. Medicii vor primi cheile în primele 2-3 zile ale săptâmânii viitoare”, a declarat, la inagurarea blocului, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

Proiectul este o investiție pe care conducerea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a susținut-o în beneficiul medicilor și în completarea investițiilor, care au depășit 150 de milioane de lei în Spitalul de Urgență din Bistrița, investiții care au atras la Bistrița peste 50 de specialiști în ultimii doi ani.

În acceași zonă va fi construit și un bloc destinat tinerilor care lucrează în administrație, Consiliul Județean predând deja amplasamentul acestuia către Agenția Națională a Locuințelor.

Până acum în Bistrița-Năsăud au fost construite prin ANL peste 1.200 unități locative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.