Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul charter din Sibiu spre Skiathos va decola pe 11 iunie

Organizatia Elena de Turism
Skiáthos mare grecia

Primul charter din Sibiu spre Skiathos (Grecia) va decola pe 11 iunie şi urmează să fie plecări în fiecare zi de sâmbătă, până pe 17 septembrie, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

Sejururile în insula Skiathos au tarife începând cu 329 euro/persoană şi includ transport charter avion, taxe de aeroport, transferuri, asistenţă turistică în limba română şi cazare 7 nopţi în vilă turistică. Durata zborului este de aproximativ o oră şi 30 de minute.

"Ne-am propus să diversificăm zborurile directe spre destinaţii de vacanţă de la Sibiu şi ne bucură faptul că anul aceasta vom oferi experienţe memorabile în insula Skiathos - cea mai apropiată destinaţie exotică. Este o insulă perfectă atât pentru linişte şi relaxare, cât şi pentru exploratori şi iubitorii de adrenalină. Numărul rezervărilor indică faptul că această destinaţie a fost o alegere oportună pe care am reuşit să o dezvoltăm cu reprezentanţii AeroVacanţe", a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional din Sibiu, Marius Gîrdea, potrivit Agerpres.ro.

Alte destinaţii de vacanţă disponibile de la Sibiu în sezonul de vară 2022 deja anunţate sunt Antalya şi Hurghada (zboruri operate de Air Bucharest). Reţeaua de rute disponibile de la Aeroportul Internaţional Sibiu în acest sezon conectează direct oraşul Sibiu de 18 destinaţii: Munchen (zboruri operate de Lufthansa), Viena (zboruri operate de Austrian Airlines şi RyanAir), Stuttgart (zboruri operate de Blue Air), Dortmund, Frankfurt Hahn, Karlsruhe Baden-Baden, Londra Luton, Madrid, Memmingen, Nurnberg (zboruri operate de Wizz Air), Billund, Bologna, Bruxelles Charleroi, Corfu, Dublin, Liverpool, Milano Malpensa, Veneţia Treviso (zboruri operate de Ryanair).

Acţiunile Aeroportului Internaţional Sibiu R.A. sunt posibile cu finanţare din partea Consiliului Judeţean Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.