Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu cere demisia lui Oprea

alinaGorghiu

Copreședinta PNL Alina Gorghiu îl critică pe vicepremierul Gabriel Oprea că a ”minimalizat tragedia” și a transmis doar un comunicat de presă vag, fără să își asume responsabilitatea și să ofere informații relevante. Ulterior, a revenit și a cerut demisia vicepremierului.

UPDATE: Lidera liberalilor crede că se impune demisia vicepremierului dacă nu va oferi explicațiile necesare.

gorghiu

Inițial, copreședinta PNL a scris că ministrul de Interne trebuie să ofere explicații pertinente pentru a da dovadă de transparență.

”Nu așa se face domnule vicepremier, Oprea, ministru al Afacerilor Interne! Nu se așteaptă două zile, să vă mai gândiți dacă este cazul sau nu să admiteți că polițistul care a decedat făcea parte din coloana dumneavoastră oficială. Nu se poate ca printr-un vag comunicat al Poliției Capitalei să minimalizați o tragedie. Trebuie să furnizați familiei, opiniei publice, colegilor polițiști toate informațiile necesare: ce activitate a avut loc, de ce era necesară deplasarea în regim de coloană oficială, cu ce viteză se deplasa coloana?”, scrie copreședinta PNL.

Alina Gorghiu crede că o politică responsabilă ”înseamnă asumare și transparență”.

O politică responsabilă înseamnă asumare și transparență, așa că vă solicit să reveniți asupra exercițiului de comunicare cu care sunteți dator opiniei publice, completează lidera liberalilor.

Poliția București a făcut joi dimineața precizări cu referire la cazul polițistului care a murit după ce a căzut într-o groapă pe o stradă din centrul Capitalei. Polițistul se asigura de deplasarea în siguranță, a  coloanei oficiale a lui Gabriel Oprea, precum și a celorlalți participanți la trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.