Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul meci din sportul nord-american disputat cu tribunele pline de la debutul pandemiei

jugssports.ro
roberto clemente baseball

Fanii baseball-ului au umplut stadionul Globe Life Field, după ce responsabilii echipei Texas Rangers au decis să permită accesul nelimitat în tribune la meciul de pe teren propriu cu formaţia Toronto Blue Jays, primul din sportul nord-american disputat fără restricţii pentru spectatori, de la debutul pandemiei de coronavirus, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Gruparea texană a anunţat că a vândut toate biletele disponibile pentru acest joc, la care au asistat 38.283 de spectatori, disputat cu acoperişul deschis, pe o vreme însorită, la Arlington (Texas), pe singura arenă de baseball în care suporterii au avut acces fără restricţii, după ce guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a autorizat redeschiderea completă luna trecută.

Camerele de televiziune au arătat că majoritatea fanilor nu purtau măşti, care erau necesare în interiorul stadionului atunci când aceştia nu mâncau sau beau.

 


Foto: (c) Jerome Miron-USA TODAY Sports / REUTERS


Reuters reaminteşte că Gregg Abott a pus capăt, de asemenea, obligativităţii purtării măştii în statul său, luna trecută.

Citește și: BREAKING! OMERTA polițiștilor acuzați de TORTURĂ a fost SPARTĂ de colegii lor jandarmi - Liderul Viorel Șeicaru a fost TURNAT de un COLEG de FAPTE la judecător

Preşedintele Joe Biden şi responsabilii Centrului pentru controlul şi prevenirea bolilor din Statele Unite au avertizat în legătură cu organizarea de evenimente cu mulţimi mari, de teama că acestea ar putea accelera răspândirea virusului.

Meciul de la Arlington a inclus şi un moment de reculegere în memoria celor care şi-au pierdut viaţa din cauza Covid-19.

 


Foto: (c) Jerome Miron-USA TODAY Sports / REUTERS


Noile cazuri de infectare cu coronavirus în Statele Unite au crescut cu 5%, ajungând la peste 450.000 săptămâna trecută, a treia consecutivă în care numărul infectărilor s-a mărit, conform datelor oficiale.

Cât de sigur a fost jocul de luni, câştigat cu 6-2 de oaspeţii din Toronto, ar putea influenţa alte echipe în privinţa modului de abordare a problemei prezenţei spectatorilor în tribune, de acum înainte.

Oficialii lui Texas Rangers au precizat că, pe viitor, vor avea secţiuni speciale cu scaune distanţate, pe stadionul său în valoare de un miliard de dolari, inaugurat anul trecut şi care a fost scenariul World Series 2020.

Baseball-ul a fost unul dintre sporturile cele mai afectate de pandemie, Major League Baseball înregistrând o scădere de 70% a veniturilor după ce sezonul 2020 a fost redus de la 162 la 60 de meciuri, iar fanii nu a putut avea în mare parte acces în tribune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.