Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul Parc de Crăciun din vestul ţării se deschide sâmbătă la Muzeul Satului Bănăţean

mos craciun

Primul Parc de Crăciun din vestul ţării se va deschide, sâmbătă, la Muzeul Satului Bănăţean, cu atracţii şi surprize specifice perioadei pentru toate vârstele şi va rămâne deschis până în 23 decembrie, informează Agerpres.

Organizatorul evenimentelor este Consiliul Judeţean Timiş, care anunţă spectacole şi ateliere de creaţie pentru copii, concerte, colinde, spectacole de lasere, demonstraţii culinare specifice pregătirii preparatelor tradiţionale de Crăciun.

Patinoarul va oferi distracţia pe gheaţă în inima Muzeului Satului, pe o suprafaţă de 450 mp. Caruselul şi trenuleţul îi vor introduce pe cei mici în lumea magică a Crăciunului iar maşinuţe electrice vor completa programul de distracţie, anunţă Consiliul Judeţean Timiş.

La Muzeul Satului Bănăţean au fost prevăzute şi trasee de aventură, cu jocuri, la alegere cu atelierele de creaţie, în timp ce atmosfera de basm va fi completată de sclipici care vor zbura, iar Teatrul Merlin şi Muzeul Naţional de Artă vor veni cu o serie de surprize, cu piese de teatru, poveşti clasice, citite cu măiestrie de actorii păpuşari.

Nu vor lipsi colindele şi colindătorii, care vor vesti Naşterea Domnului, dar nici recitalurile de "Lecturi aprinse" în surse inedite de lumină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.