Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul partid care reacționează la decizia Curții de Apel prin care se anulează hotărârea prelungirii stării de urgență: 'Încă o palmă dată 'strategilor'

haihuin2.com
Stare de Alertă

Curtea de Apel București a anulat ultima hotărâre a Guvernului Cîțu de prelungire a stării de alertă, dar și prima hotărâre a Guvernului Ciucă cu același obiect, care este în vigoare în prezent. Judecătorii au stabilit faptul că accesul în mall-uri și la diverse activități nu se poate face doar pe baza vaccinării sau a dovezii trecerii prin boală, ci și pe bază de test RT-PCR sau test rapid. Hotărârea Curții de Apel București poate fi atacată cu recurs la ÎCCJ.

Partidul Ecologist Român este primul care reacționează la decizia judecătorilor și consideră că aceasta este ”încă o palmă dată “strategilor” campaniei de vaccinare care au avut inspirația sa interzică accesul pe bază de test”.

Citește și: Curtea de Apel București: Accesul în mall-uri trebuie să se facă pe bază de test/ Avocatul Piperea: 'Codul QR devine, oficial și retroactiv, complet inutil'

”Aflăm astăzi că judecătorii Curții de Apel București au decis că accesul în mall-uri și la diverse activități nu se mai poate face decât pe baza vaccinării sau a dovezii trecerii prin boală, fiind necesar și un test RT-PCR sau test rapid negativ.

Și iată cum o luăm de la capăt cu dezbaterile! Dacă introducem componenta testării în ecuație, nu putem să nu întrebăm pe banii cui se vor face aceste teste. Plus că mai sunt și alte discuții despre cum interpretăm situațiile la rezultatele negative care așa cum deja se stie pot fi fals- negative.

Comunicarea din pandemie a fost și așa haotică, ca să nu mai vorbim despre declarațiile contradictorii ale demnitarilor. Acum avem și poziția Curții de Apel! Încă o palmă dată “strategilor” campaniei de vaccinare care au avut inspirația sa interzică accesul pe bază de test. Aceiași care nu iau in calcul verificarea anticorpilor din organism înainte de vaccinare sau amânarea vaccinului în funcție de un anumit număr de anticorpi in organism. Știm ca se poate face verificarea pentru cine dorește, dar nu există campanie pentru asta!

Multe măsuri ilogice care, probabil, nu servesc decât unei anumite clientele. Poate până trece pandemia se hotărăsc și autoritățile ce avem de făcut.”, precizează PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.