Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul pas pentru drumul expres între Piatra-Neamţ şi Bacău prinde contur, prefectul George Lazăr anunţă că a fost stabilit traseul

CJ Valcea
Drumul Haiducilor

Prefectul George Lazăr a anunţat, miercuri, la finalul unei întâlniri pe care a avut-o cu mai mulţi factori de răspundere, că a fost stabilit traseul pe care va fi construit drumul expres de la Piatra-Neamţ la Bacău.

"Drumul expres Piatra-Neamţ - Bacău prinde contur. Un proiect de aproximativ 400 de milioane de euro de care va beneficia direct judeţul Neamţ. S-a concluzionat varianta drumului expres pe tronsonul liniei albastre din proiect, urmând ca în cursul lunii septembrie să se depună documentaţiile pentru eliberarea certificatelor de urbanism, Veşti bune în acest sens, pentru că lucrurile s-au mişcat cu celeritate şi putem vorbi cu certitudine că drumul expres Piatra-Neamţ - Bacău va fi realizat în următorii ani. Apreciez şi mulţumesc premierului României, Florin Cîţu, şi Guvernului pentru susţinerea acestui proiect de mare anvergură pentru judeţul Neamţ", a precizat, pentru AGERPRES, prefectul George Lazăr, care este şi preşedintele PNL Neamţ.

Acesta a subliniat că în stabilirea traseului s-au avut în vedre şi punctele de descărcare pentru preluarea traficului greu care vine din zona Târgu Neamţ şi de pe Valea Muntelui, pentru a descongestiona traficul de pe actualul drum naţional dintre Piatra-Neamţ şi Bacău, informează Agerpres.

La şedinţa organizată la Prefectură au participat reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii, ai IPJ şi de la Consiliul Judeţean dar şi primarii localităţilor prin care va trece viitorul drum expres.

Drumul expres între Piatra-Neamţ şi Bacău ar urma să fie construit cu fonduri europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.