Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul șef județean PSD mulțumit după pierderea alegerilor

PSD sigla

Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, a apreciat luni că rezultatele obţinute de social-democraţi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale reflectă votul dat de opt partide împotriva PSD, el arătându-se mulţumit de scorul obţinut în judeţul Hunedoara, potrivit Agerpres.

Vezi si: Niculae Bădălău anunță MĂCEL în PSD: Nu mai putem funcționa așa! .

"Am obţinut 85.798 de voturi, faţă de 103.910 realizate de PNL. Sunt mulţumit de rezultatul obţinut în judeţul Hunedoara pentru că împotriva PSD au votat opt partide, la care se adaugă simpatizanţii direcţi ai preşedintelui Klaus Iohannis, fără o opţiune politică foarte clară. De aceea, cred că PNL nu ar trebui să se laude, pentru că a obţinut un rezultat cumulat de la mai multe partide politice", a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele PSD Hunedoara.

În ceea ce priveşte reacţia preşedintelui executiv al PSD Hunedoara, senatorul Cristian Resmeriţă, care a susţinut, într-o postare pe Facebook, că scorul obţinut de PSD este unul "ruşinos" şi că Viorica Dăncilă ar trebui să facă un "pas în spate", Nistor a arătat că aceste aprecieri ar fi trebuit discutate în forurile judeţene de conducere ale partidului, înainte de a fi făcute publice.

"Mi-aş fi dorit ca rezultatele organizaţiei judeţene PSD Hunedoara să fie analizate, în primul rând, în cadrul forurilor de conducere ale partidului şi apoi să emitem opinii personale referitoare la activitatea partidului la nivel naţional. Acesta este cadrul democratic pe care l-am promovat împreună în partid şi trebuie să-l respectăm, cu toţii", a fost de părere liderul PSD Hunedoara.

El le-a mulţumit cetăţenilor care au votat cu candidatul social-democrat, dar şi organizaţiilor PSD şi primarilor care s-au implicat în campania electorală pentru prezidenţiale.

"Le mulţumesc, în special, conducerilor organizaţiilor din Valea Jiului, precum şi cetăţenilor din Valea Jiului, care au avut încredere în PSD. Ne vom zbate, în continuare, pentru această zonă, dar şi pentru judeţul Hunedoara, aşa cum am făcut întotdeauna. Vreau să le mulţumesc şi organizaţiilor municipale PSD din Hunedoara şi Deva care au adus voturi în coşul partidului, într-un număr semnificativ", a conchis Nistor.

Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale în judeţul Hunedoara, cu 54,78% din voturile valabil exprimate. Candidata PSD, Viorica Dăncilă, a obţinut 45,21% din sufragii, însă a avut majoritate de voturi în localităţile din Valea Jiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.