Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Principalele obiective ale liberalilor pentru alegerile locale

alina gorghiu vasile blaga

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că Primăria Iaşi este cel mai important obiectiv al liberalilor, după câştigarea Bucureştiului, în timp ce Vasile Blaga consideră că o victorie a PNL la Iaşi ar fi un semnal important pentru scrutinul parlamentar din toamnă.  Alina Gorghiu a declarat, duminică, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că pentru PNL "câştigarea Primăriei Iaşi este cel mai important lucru după câştigarea Bucureştiului”, ea precizând că la alegerile locale municipiul Iaşi este o miză pentru PNL.

"Iaşiul a fost izolat şi în continuare discutăm despre proiecte precum autostrada Iaşi - Târgu Mureş, despre spitalul regional şi alte investiţii, dar le discutăm degeaba, pentru că până acum PSD care a guvernat în această regiune a promis, dar n-a realizat nimic. PSD şi-a pedepsit electoratul din Moldova”, a spus Alina Gorghiu. La rândul său, copreşedintele liberal Vasile Blaga a afirmat, în aceeaşi conferinţă de presă, că Moldova şi Oltenia nu mai reprezintă monopolul PSD, pentru că social-democraţii le-au considerat doar bazine electorale ale stângii, fără a se preocupa şi de dezvoltarea economică a celor două regiuni.

"Moldova nu mai este monopolul absolut al PSD, la fel ca şi Oltenia, pentru că social-democraţii s-au comportat aşa cum nu trebuie cu aceste provincii mari. Le-au considerat bazine de vot ale stângii, iar modul în care au administrat aceste regiuni le vedem cu toţii. Diferenţele de dezvoltare între Transilania şi celelalte două provincii cresc, din păcate”, a afirmat Vasile Blaga. El a adăugat că o victorie a PNL la Iaşi în alegerile locale ar fi un semnal important pentru ceea ce se va întâmpla în toamnă, la scrutinul pentru alegerea noului Parlament.

Liderii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor participa, duminică, la Iaşi, la manifestările oficiale organizate în oraş de Ziua Unirii, la eveniment urmând să fie prezenţi şi preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş, anunță cei de la mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.