Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Principesa Margareta s-a întors în România: Care e starea de sănătate a Regelui

Regele Mihai principesa Margareta

UPDATE: Într-o variantă anterioară, articolul prelua o informație difuzată de Radio Chișinău, care anunța că Regele Mihai s-a întors în România. Ulterior, știrea a fost modificată.

Principesa Margareta s-a întors în România, după o perioadă petrecută în Elveția, alături de Regele Mihai, anunță Radio Chișinău.

„Alteța Sa Regală, Principesa Margareta, s-a întors între timp la București, în timpul șederii mele la Chișinău. Medicii sunt mulțumiți că are o stare stabilă. Însă, așa cum toată lumea știe este vorba despre un diagnostic foarte sever, deci suntem bucuroși că e acum stabil. Știm foarte bine că e o încercare grea, mai ales la o vârstă avansată. Cred că foarte mult au ajutat asemenea manifestări de iubire și de susținere din partea oamenilor - încălzesc inima oricui, dară-mi-te inima unui om care a așteptat atâtea zeci de ani să se reîntoarcă la ai lui”, a menționat Alteța Sa, Principele Radu al României, la postul de radio de peste Prut.

Pe 2 martie, Casa Regală a anunțat că Regele Mihai I al României se retrage din viața publică, din cauza stării de sănătate. Majestatea Sa a suferit o intervenție chirurgicală, fiind diagnosticat cu leucemie. Principesa Margareta a preluat toate prerogativele Regelui Mihai.

Citește și: HARTĂ INTERACTIVĂ S-a stabilit cu cine sunt înrudiți, genetic, românii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.