Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prins 'cu mâța în sac', procurorul general l-a sunat pe ministrul Justiţiei (surse)

Proalba.ro
augustin-lazar

Procurorul general, Augustin Lazăr, a fost luni protagonistul unui episod straniu, în urma căruia a fost prins cu informaţii false. Aflat într-o situaţie delicată, Lazăr l-a sunat pe ministrul Justiţiei pentru a drege situaţia.

Președintele Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor din decembrie 2009, Oana Florea, a declarat luni că "Tudorel Toader îşi va exercita rolul de mediator şi în cursul acestei săptămâni Biroul Comisiei de anchetă va avea o întâlnire cu procurorul general". După câteva ore, Parchetul General a emis un comunicat în care afirma că procurorul general, Augustin Lazăr, "nu are cunoștință despre o asemenea întâlnire la Ministerul Justiției și cu atât mai puțin despre obiectul acesteia".

STIRIPESURSE.RO a solicitat ministrul Justiţiei lămuriri în acest caz. Tudorel Toader a fost întrebat cine a solicitat o întâlnire între reprezentanţii Comisiei de anchetă şi procurorul general, mediată de ministrul Justiţiei. Ministrul a afirmat că întâlnirea va avea loc "la solicitarea procurorului general", solicitare formulată săptămâna trecută, precizare care infirmă comunicatul Pachetului General.

Prins "cu mâţa în sac", în urma unei dezminţiri false nesolicitate, procurorul general l-a sunat luni seara pe ministrul Justiţiei, potrivit unor surse oficiale. În urma convorbirii telefonice, Ministerul Justiţiei şi Parchetul General au emis un comunicat comun prin care au transmis că întâlnirea trilaterală va avea loc, aşa cum a anunţat iniţial Oana Florea, fără alte lămuriri cu privire la dezminţirea iniţială a lui Augustin Lazăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.