Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi șocuri în Casa Regală britanică. Presupusa amantă a Prințului William divorțează de soț și sunt alimentate tot felul de zvonuri

Marca
Rose Hambury Kate Middleton

Noi șocuri în Casa Regală britanică. Presupusa amantă a Prințului William divorțează de soț și sunt alimentate tot felul de zvonuri

Presupusa amantă a Prințului William divorțează de soț, scriu publicațiile internaționale. Ar exista neînțelegeri între Rose Hanbury și David Cholmondeley. Cei doi s-au căsătorit în anul 2009 și au împreună trei copii.

Oposibilă descoperire legată de infidelitatea Prințului William ar putea duce la divorțul dintre Rose și David, relatează publicația Marca. Lady Iris Marina Aline Cholmondeley, fiica amantei Prințului William s-ar putea să nu fie concepută alături de David Cholmondeley.

content-image

Presupusa amantă a Prințului William divorțează de soț

Rose Hanbury și David Cholmondeley au împreună trei copii. După ce Rose și partenerul său și-au anunțat logodna în 2009 și s-au căsătorit rapid, Rose a împărtășit vestea că urmează să devină mămică. Aceasta a adus pe lume o pereche de gemeni.

Alexander Hugh George și Oliver Timothy George au 13 ani și sunt primii copii ai cuplului. Mezina familiei este Lady Iris Marina Aline Cholmondeley și se zvonește că aceasta ar fi de fapt fiica Prințului William. După aflarea acestor zvonuri, presa internațională a scris că Rose și soțul său ar urma să divorțeze în perioada următoare.

David nu a ar fi putut să facă față dezvăluirilor care au apărut în presa internațională. O sursă anonimă a declarat pentru publicația Marca detalii despre relația lui William și a amantei sale.

Fiica lui Rose și fiica lui Kate Middleton, Prințesa Charlotte, sunt de aceeași vârstă. Unii sugerează că Rose ar fi rămas însărcinată cu Prințul William în anul 2015.

Se pare că cei doi ar fi început să se vadă încă din anul 2014. Mai mulți fani ai Familiei Regale au dedus de aici că Prințul William ar putea să mai aibă o fiică.

Pe fondul acestor acuzații s-a lansat și zvonul potrivit căruia presupusă amantă a prințului William divorțează de soțul său.

Rose Hanbury participă la încoronarea Regelui Charles

Rose va fi alături de cei trei copii ai săi, dar și de soțul său. Publicațiile internaționale susțin că Prințesa de Wales i-ar fi pus o condiție pentru a participa la evenimentul istoric. Kate ar fi cerut ca ea și rivala sa să nu interacționeze foarte mult.

Regele Charles i-a oferit deja un rol important unui dintre fii lui Rose Hanbury. Presupusa amantă a Prințului William nu poate să lipsească de la aceste eveniment. De altfel, aceasta a fost prezentă de-a lungul timpului la multe evenimente din viața familiei Regale Britanice.

Rose și Kate ar fi fost prietene apropiate în trecut. Cele două au început să se îndepărteze după ce au apărut zvonurile potrivit cărora William i-ar fi fost infidel soției sale. Rose trăiește în prezent într-un conac de lux care se află la mai puțin de 5 km de casa Prințului și Prințesei de Wales.

Cele două femei nu-și vorbesc și evită să se întâlnească în privat, spun apropiații Familiei Regale. Kate a încercat să uite despre presupusa infidelitatea a soțului său.

Totuși, presa a scris tot mai mult despre acest subiect în ultima vreme. Ochii vor fi ațintiți asupra familiei lui Kate Middleton, dar și asupra familiei i Rose Hanbury la încoronarea Regelui Charles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.