Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinţul Charles a transmis un mesaj de susţinere pentru cei aflaţi în izolare

www.businessmagazin.ro
Prințul Charles

Prinţul Charles a transmis un mesaj de susţinere pentru cei aflaţi în izolare, dar entuziasmul său pentru videoclipurile virale a atras atenţia britanicilor. El a publicat mesajul adresat fermierilor şi oamenilor închişi în apartamentele din oraşe în revista Country Life, anunță MEDIAFAX.

Prinţul Charles a transmis un mesaj de susţinere pentru cei aflaţi în izolare, dar entuziasmul său pentru videoclipurile virale a atras atenţia britanicilor Figura regală a publicat mesajul adresat fermierilor şi oamenilor închişi în apartamentele din oraşe în revista Country Life.

Citește și: Ludovic Orban, vești despre vaccin: Este în curs de pregătire un nou produs care va fi lansat pe piață .

Charles a vorbit despre „tinerii care fac cumpărături pentru persoanele mai în vârstă, le telefonează periodic celor care trăiesc singuri, bisericile care au făcut o evidenţă şi ţin legătura cu persoanele din parohie şi, bineînţele, avem parte de cea mai bună utilizare a tehnologiei, care ne permite să muncim, dar şi să ţinem legătura prin petreceri virtuale, jocuri, cântece şi câteva dintre cele mai nostime videoclipuri pe care le-am văzut de ani buni!”.

„Nici măcar figurile regale nu sunt imune la videoclipurile cu pisici” a remarcat platforma Bustle.com care a remarcat mesajul Prinţului Charles care a pus accent pe importanţa pe care o capătă aprovizionarea cu alimente dar şi ”dragostea lui pentru videoclipuri virale”.

Citește și: Vor apărea noi reguli! Cum vor arăta restaurantele atunci când vor fi redeschise

„În fond, prin decret regal s-a stabilit că trebuie să fii recunoscător pentru mâncare proaspătă şi, evident, videoclipuri de râs”, comentează jurnaliştii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.