Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinţul Charles al Marii Britanii și soția sa, Camilla, au fost vaccinați cu prima doza anti-COVID-19

bbc.com
Prințul Charles, Camilla

Prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, şi soţia sa, Camilla, au primit prima doză a vaccinului împotriva COVID-19, a anunţat miercuri biroul de presă de la Clarence House, potrivit Reuters, citată de AGERPRES.

Charles, în vârstă de 72 de ani, îi urmează mamei sale, regina Elisabeta a II-a, de 94 de ani, şi soţului acesteia, prinţul Philip, de 99 de ani, care au fost vaccinaţi în ianuarie, în cadrul campaniei de inoculare anti-COVID-19 derulate în prezent în Marea Britanie.

''Prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall au primit prima doză de vaccin împotriva COVID-19'', a precizat Clarence House într-o scurtă declaraţie, fără a menţiona data la care Charles şi Camilla (73 de ani) au fost imunizaţi.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Prinţul Charles fost testat pozitiv pentru noul coronavirus în timpul primului val al pandemiei, în luna martie a anului trecut, dar a declarat că, din fericire, simptomele sale au fost uşoare şi a revenit la o stare bună de sănătate.

Până în prezent, Marea Britanie a vaccinat circa 13 milioane de persoane şi este pe cale de a finaliza, până săptămâna viitoare, imunizarea celor din primele patru grupe prioritare, care includ toate persoanele de peste 70 de ani.

În decembrie anul trecut, în timp ce se afla în vizită la un centru de vaccinare din apropierea reşedinţei sale din vestul Angliei, Charles a declarat că se va afla ''în coada listei'' de vaccinare, dar că se va imuniza ''cu siguranţă''.

De obicei, membrii casei regale refuză să ofere detalii despre probleme medicale, pe care le consideră de domeniul privat, însă au decis să comunice public informaţii despre vaccinare pentru a evita eventualele speculaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.