Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinţul Harry face paşi spre independenţa financiară

WPA POOLGETTY IMAGES
harry meghan

Prinţul Harry face paşi spre independenţa financiară. Ducii de Sussex au semnat un contract cu agenţia care îi reprezintă pe soţii Obama şi Clinton.

Viaţa prinţului Harry a luat o turnură diferită după ce a decis să se distanţeze de familia regală britanică şi să devină independent financiar.

Prinţul şi soţia sa, ducesa Meghan, ar putea câştiga milioane de dolari din discursuri, după ce au semnat un contract cu o agenţie care îi reprezintă, printre alţii, pe soţii Obama, Clinton, surorile Serena şi Venus Williams şi vedeta TV Oprah Winfrey.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 80: Vă spune Dănuța cum vă ard toți la vot!

Ducii de Sussex vor susţine discursuri pentru diverse organizaţii, pe teme precum egalitatea de rasă, gen, problemele de mediu şi sănătatea mintală.

Potrivit unor surse, fostul preşedinte american Barack Obama a câştigat aproape 400,000 de dolari pentru un discurs susţinut în 2017. Iar soţii Hillary şi Bill Cinton ar fi câştigat 25 de milioane de dolari din discursuri în 2015. Acesta este primul contract încheiat de ducii de Sussex după ce, în urmă cu câteva luni, au renunţat la statutul de membri seniori activi ai familiei regale a Marii Britanii. Între timp, ei s-au mutat în Los Angeles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.