Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul William ar avea o aventură - Știrea inundă rețelele de socializare

evz.ro
printul william

„Katespiracy”, un termen pe care internetul l-a numit speculații despre locul unde se află Kate Middleton, a luat o altă întorsătură bizară, notează Business Inider.

Au trecut 80 de zile de la ultima apariție publică oficială a lui Kate. Palatul Kensington a declarat într-o declarație că absența Prințesei de Wales din ochii publicului se datorează recuperării ei după o „operație abdominală planificată” pe 19 ianuarie. Linia oficială de la palat este că va reveni în acțiune până de Paște.

Totuși, speculațiile au atins un apogeu luni, după ce Kate a recunoscut că a editat o fotografie pe care Palatul Kensington a lansat-o cu ea și copiii ei de Ziua Mamei duminică. Recunoașterea ei – o declarație distribuită pe rețelele de socializare – a turnat doar mai mult combustibil în incendiul morii de zvonuri.

Mai rău și mai grav, scandalul de editare foto a coincis cu răspândirea unei noi teorii a conspirației: că absența lui Kate din public este oarecum legată de speculațiile prințul William a avut o aventură cu Sarah Rose Hanbury, Marchiza de Cholmondeley, care este o prietenă a lui. Țara Galilor cu legături ancestrale cu familia regală.

Palatul Kensington a refuzat să comenteze. Între timp, prin avocații ei, Hanbury a spus că „zvonurile sunt complet false”.

Iată o detaliere a modului în care un zvon neîntemeiat – care nu este cu totul nou – a devenit teoria „Katespiracy” preferată a internetului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.